Előképzős felvételi 2020.

Kedves Szülők!

Szeretettel várjuk gyermeküket a Fischer Annie Zeneiskola szolfézs előképzős csoportjaiba, és örömmel vesszük jelentkezésüket!

Kérjük, hogy mielőtt kitöltik a jelentkezési lapot, néhány fontos szempontot gondoljanak át!
A zenetanulás, csakúgy, mint minden délutáni különóra, rendszeres szervezést, elfoglaltságot jelent a gyermek és a család számára. Fontos, hogy a tanév folyamán biztosítani tudják gyermekük számára a heti kétszeri előképzős órára járást, hogy be tudják illeszteni gyermekük és a család életébe a zenetanulást.
A szolfézs előképzőt azoknak a zene iránt érdeklődő gyerekeknek ajánljuk, akik szeptemberben az általános iskola 2. osztályát kezdik meg. A szolfézs előképző képességfejlesztő és zenei alapokat adó csoportos foglalkozás, mely egyben a későbbi hangszertanulást is előkészíti. 

A Jelentkezési lap kitöltésénél nagyon fontos adat a gyermek 11 jegyű tanulói azonosítója (megtalálható a diákigazolványon). E nélkül nem tudjuk a jelentkezést elfogadni.
Kérjük, jelöljék meg azt a telephelyet, ahová gyermekük a szolfézs előképzőre jelentkezik. Mivel nem minden kerületi iskolában indítunk szolfézs előképzőt, tájékozódásképpen tekintsék meg honlapunkon telephelyeinket.
https://www.fischeranniezeneiskola.hu/telephelyeink/

A kitöltött jelentkezési lappal rögzítjük felvétel iránti kérelmüket. Szeptember első hetében egy személyes találkozásra és képességfelmérő meghallgatásra hívjuk majd be gyermeküket, mely alapján véglegesen tudunk gyermekük felvételéről dönteni. A pontos részletekről a nyár folyamán küldünk értesítést, a megadott elérhetőségükre.

A jelentkezés folyamatos.