Intel - 50 órás képzés

Kedves Kolléga!

Örömmel értesítjük, hogy az 50 órás, akkreditált "Digitális eszközökkel támogatott projekt alapú tanulás - az Intel® Teach Essentials program-2017" továbbképzés megrendezésre kerül. Kérjük, hogy a képzés bemeneti feltételeit a lent olvasható dokumentumban jelentkezés előtt figyelmesen olvassa el.

A továbbképzés időpontja és helyszíne: 2020. szeptember 12-13. és 2020. szeptember 26-27. (2x2 nap), Budapest (1122 Budapest, Maros utca 19-21.)

Várólistás jelentkezőként, még a képzés nyilvános meghirdetése előtt lehetőséget biztosítunk Önnek a regisztrációra. A képzést 2020. szeptember 1. után nyilvánosan is meghirdetjük! Előregisztrációját addig az időpontig tudjuk biztosítani.

Szállást csak vidéki jelentkezőknek áll módunkban biztosítani. (Budapest és vonzáskörzetéből érkező pedagógusoknak nem tudunk szállást biztosítani).

A szállást, étkezést, valamint a továbbképzés költségeit az eTwinning Program finanszírozza. Étkezési igényét (ételallergia, egyéb igények) kérjük, a képzésszervező felületén jelezze!

A továbbképzésre kizárólag a Képzésszervező felületen keresztül lehet jelentkezni.

A Képzésszervező elérhetősége ITT

A regisztráció után a teljes Profil kitöltésére van szükség, továbbképzésre kizárólag akkor tud jelentkezni, ha ezt elvégezte. Ha minden adatot kitöltött, akkor a Meghirdetett képzések menüpontban kattintson a POK képzésekre, majd a legördülő listákból válassza ki az Oktatási Hivatal Pedagógiai-szakmai Szolgáltatások Koordinációs Főosztályát. Amennyiben megtalálta a"Digitális eszközökkel támogatott projekt alapú tanulás - az Intel® Teach Essentials program - 2017 című képzést, a Jelentkezés gombra kattintva kövesse az utasításokat. A képzésről szóló bővebb információkat is itt fogja megtalálni.

A felület használatához ITT talál segítséget.

Ha a továbbképzéssel kapcsolatosan kérdése van, kérem, írjon az etwinning@oh.gov.hu címre.

Üdvözlettel:
Pollini Petra
eTwinning Program
OKTATÁSI HIVATAL
Pedagógiai-szakmai Szolgáltatások Koordinációs Főosztálya
H- 1055 BUDAPEST, SZALAY U. 10-14.
Tel.: +36-30-682-2468
E-mail: pollini.petra@oh.gov.hu
WEB: www.oktatas.hu; www.etwinning.hu