Térítési- és tandíj befizetés

2021.02.05

Tájékoztatás a térítési- és tandíj befizetésről

A 2020/2021. tanév II. félévétől a zeneiskolánkban fizetendő térítési- és tandíj befizetését kizárólag a KRÉTÁN keresztül lehet intézni. (Belépés a "Kezdőlapon" a Kréta ikonra kattintva)

Banki utalás:
A KRÉTA e-ügyintézés felületén, a Befizetendők címszó alatt találják a befizetéshez szükséges adatokat (kedvezményezett neve, számlaszám, közlemény), és itt találják a befizetendő összeget is.  Ez a menüpont csak webes felületen elérhető, a KRÉTA mobil applikációban nem lehetséges!
Kérjük, hogy a KRÉTÁ-ban megadott adatok alapján, a saját bankjukon keresztül, pontosan a megadott összeget fizessék, használják az adatok vágólapra másolásának lehetőségét!

Fontos tudni! A KRÉTA nem irányítja át Önöket banki felületre, oda külön kell belépni, mindenkinek a saját banki alkalmazásába! Közvetlenül az utalás után a Krétában nem látszik változás, a sikeres utalásról a bankjuk küld visszajelzést. A Krétában a befizetés státusza csak néhány nappal később változik meg "Befizetett (könyvelt)" státuszra, amikor a tankerület feldolgozta, lekönyvelte a beérkezett összeget.

A banki utalásos befizetés időpontja:
2021. február 8. és február 22. között

Készpénzes befizetés:
Készpénzes befizetésre csak nagyon indokolt esetben van lehetőség.
Amennyiben mégis ezt a fizetési módot választják, kérjük, töltsék ki az alábbi űrlapot, amelyben készpénzes befizetési szándékukról nyilatkoznak. E nélkül a készpénzes befizetés nem lehetséges! 

Nyilatkozat a készpénzes befizetésről:
https://forms.gle/DD9nVLexemdQ8kbu8
Kitöltés határideje: 2021. február 5. 

A befizetés időpontjai:
február 11. csütörtök 8.00 - 18.00
február 18. csütörtök 8.00 - 18.00
A Zeneiskola központjának aulájában (1136 Budapest, Hollán Ernő utca 21/B) 
Az iskolába csak az előírt higiéniai, biztonsági óvintézkedések betartásával lehet belépni!